Robert Groenen Koerier

| Koerier | 0,40 cent per km | GPS Tracking | Europa |

On-board uw zending per vliegtuig

On-Board services

On-board soms de beste oplossing

 

Wanneer een zending spoedeisend is kan een On-board koerier noodzakelijk zijn. Het kan in een enkel geval ook goedkoper zijn dan een zending met de auto. Denk bijvoorbeeld aan een productielijn die stil ligt vanwege 1 defect onderdeeltje. Dan vallen de soms hoge kosten van een On-board koerier in het niet bij de schade voor elke minuut dat er niet geproduceerd kan worden.

 

Uw zending per vliegtuig wordt persoonlijk door mij op de eindbestemming afgeleverd. Tussentijds blijf ik u op de hoogte houden van de voortgang door middel van het doorgeven van locatiegegevens.

 

Afhankelijk van de afmeting gaat de zending in de cabine of in de laadruimte van het vliegtuig. Van belang is om van tevoren te weten of een zending met het vliegtuig mee mag.

 

Ik ben bekend met vele luchthavens en bestemmingen. Ik heb gevlogen vanaf Schiphol, Eindhoven, Düsseldorf, Frankfurt, Dublin, München en Orly. Bestemmingen door heel Europa van Portugal, Malta tot Finland. Buiten Europa, Canada en Tunesië.

 

De prijs wordt all-in afgesproken. Dat wil zeggen inclusief het vervoer naar de luchthaven van keuze voor vertrek, taxi of autohuur op bestemming en eventuele hotelkosten. Bel mij geheel vrijblijvend voor de mogelijkheden of stuur een bericht via het contactformulier op deze site.

 

  • Onderstaande bestemmingen zijn enkele maar lang niet alle voorbeelden van door mij uitgevoerde opdrachten. Het zijn screendumps uit mijn telefoon die daarom steeds dezelfde tijd en batterij percentages laten zien.