Robert Groenen Sneltransport Koerier

| Koerier | 0,40 cent per km | GPS Tracking | Europa |

On-Board koerier

Soms is het goedkoper om een pakket per vlucht naar uw eindbestemming te brengen. Ook komt het voor dat de verzending dermate spoedeisend is dat begeleid vervoer per vliegtuig gewenst is. Wanneer een hele productielijn stil ligt vanwege 1 defect onderdeeltje vallen de soms hoge kosten van een on-board koerier in het niet bij de schade voor elke minuut dat er niet geproduceerd kan worden. Uw vracht wordt persoonlijk door mij op de eindbestemming afgeleverd. Tussentijds blijf ik U op de hoogte houden van de voortgang door middel van het doorgeven van locatiegegevens indien gewenst.

 

Vanwege de wet op arbeidsomstandigheden bij de handling op vliegvelden mag een pakket maximaal 30 kilo wegen. Afhankelijk van de afmeting wordt de zending on-board meegenomen dan wel in de laadruimte van het vliegtuig vervoerd. Van belang is om van tevoren te weten of een zending on-board mee mag.

 

Ik ben bekend met vele luchthavens en bestemmingen. Ik heb gevlogen vanaf Schiphol, Eindhoven, Düsseldorf, Frankfurt, Dublin, München en Orly. Bestemmingen door heel Europa van Portugal tot Finland. Buiten Europa, Canada en Tunesië.

 

De prijs wordt all-in afgesproken. Dat wil zeggen inclusief het vervoer naar de luchthaven van keuze voor vertrek, taxi of autohuur op bestemming en hotelkosten indien van toepassing.

 

Ik nodig u uit de verschillende opties met mij te bespreken.

 

  • Onderstaande bestemmingen zijn voorbeelden van door mij uitgevoerde opdrachten. Het zijn screendumps uit mijn telefoon die daarom steeds dezelfde tijd en batterij percentages laten zien.