Robert Groenen Koerier

| Koerier | 0,48 cent per km | GPS Tracking | Europa |

Vliegen naar Manchester


Deze opdracht was weer eens anders! Er moet een apparaat weggebracht worden naar Manchester om de volgende dag op een beurs te staan. Uitdrukkelijk wordt gevraagd om te vliegen in plaats van te rijden.

 

De opdrachtgever heeft mijn ticket al geboekt en om 21:45 vertrekt mijn Easyjet vanaf Schiphol. Om 18:00 is de opdrachtgever klaar met het testen van het apparaat. Met de huidige inchecktijden besluit ik om rechtstreeks naar Schiphol te rijden in plaats van even naar huis om een rugzakje te regelen. Op Schiphol moet het apparaat nog gesealed worden. Gelukkig blijft het allemaal onder de 32 kilo maar het scheelt niet veel. Meer kilo’s worden niet geaccepteerd volgens de CAO voor het grondpersoneel op de luchthaven. De voeding neem ik mee als handbagage en pluk een plastic tasje uit een prullenbak in de vertrekhal! Flexibel zijn denk ik maar, ideaal is het niet.

 

Vijf minuten voor het sluiten van de gate meld ik mij en even later stap ik in het vliegtuig. De vlucht verloopt voorspoedig en 1 uur en 15 minuten later sta ik in Manchester. Ik word afgehaald door een relatie van mijn klant. Een zeer vriendelijke man die mij naar het hotel brengt en mij een soortgelijk apparaat mee terug geeft. Het hotel is prachtig maar bevindt zich in een soort bos. Er is niets te eten in de buurt en ik besluit daarom maar een bad te nemen en te gaan slapen. De volgende ochtend om 5 uur in de ochtend moet ik al weer op het vliegveld te zijn. Vier uurtjes slaap.

 

De vlucht terug verloopt vlekkeloos en rond 10:00 in de ochtend sta ik weer met beide benen op de grond op Schiphol.

 

De missie weer geslaagd.

 

 

Airport Inn net buiten Manchester
Airport Inn net buiten Manchester